Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

A cukormázas szavak imádnivalóak, de érdemes előre tudni, hogy ha egy gyönyörű és stresszmentes esküvőt szeretnétek, akkor pontos lépéseket kell követni. Élményekkel teli, kreatív folyamat lesz, amelyet maximálisan rátok szabunk, de a szervezésnek van egy struktúrája, amit jó, ha előre átláttok. Így senkit nem ér meglepetés, és Ti is mindig pontosan tudjátok, hogy hol járunk a folyamatban.

1. Online vagy személyes találkozó

1. Online vagy személyes találkozó

Tisztázzuk az igényeiteket, az esküvői koncepciót és az ideális költségkeretet.

2. Árajánlat és szerződéskötés

2. Árajánlat és szerződéskötés

Átlátható árajánlatot fogtok kapni tőlem, és megkötjük a szerződést.

3. Vendégkör, időpont és helyszín véglegesítése

3. Vendégkör, időpont és helyszín véglegesítése

Most, hogy már javában benne vagyunk a szervezésben, dönteni kell, hogy a harmadunokatesót és a pénzügyes kolléganőt meghívjátok-e. Amint végleges a lista, és tudjuk, hogy hányan lesztek, valamint mi lenne a valóban ideális időpont, akkor hozom nektek a lehetséges helyszínek listáját, amelyek a legjobban illenek a szempontaitokhoz. A lényeg: én mindig csak javaslatokat hozok, tanácsot adok - de a végső döntés a Tiétek.

4. Izgalmas részletek kidolgozása

4. Izgalmas részletek kidolgozása

Belevetjük magunkat a részletekbe! Dekoráció színe, típusa, az esküvői ruha, a torta íze, fotós és videós kiválasztása, ételallergiákat figyelembe vevő menü összeállítása - jöhet minden, amitől igazán életre kel az esküvő! Maga az esküvői koncepció és helyszín is már megadja az alapokat, amiért lelkesedni fogtok, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a valóban emlékezetes és profi esküvők titka a részletekben rejlik.

5. Megvalósítás

5. Megvalósítás

A Nagy Nap előtti Nagy Előkészítő Naptól fogva a másnapi takarításig mi ott vagyunk és intézünk mindent. Flottul fog menni az egész nap, és a váratlan helyzetekben sem kell izgulnotok. Csodálatos élmény lesz az esküvőtök, és nem csak azért, mert profi kézben van - hanem azért is, mert az egész a TI KETTŐTÖK ünnepe. Ehhez méltón intézünk mindent.

Esküvőszervezés