Esküvőszervezés
Hendrik Viktória

Legyen szó akár az eljegyzésről, akár a lánybúcsúról, akár magáról az esküvő megszervezéséről nálam egy helyen mindent megtalálsz. Stílusosan, professzionális színvonalon és szigorú költségvetés mellett.

Minden pár, aki végül esküvőszervező mellett dönt, azért tesz így, mert:

  • valóban színvonalas esküvőre vágyik
  • szeretné elkerülni a stresszt, és
  • ha oszt-szoroz, akkor rájön, hogy a végösszeg tekintetében sokkal jobban fog járni, ha olyasvalaki fogja egybe a szervezési feladatokat, aki tisztában van a piaci árakkal és az egyes szolgáltatók által nyújtott minőséggel.

A Nagy Nap megtervezése során együtt meg fogjuk találni előbb azt a káprázatos koncepciót, ami a legjobban illik hozzátok, majd ehhez úgy állítok össze egy megfelelő költségtervet, hogy az illeszkedjen az esküvőre szánt keretetekhez. Innentől indul a szervezés, amelynek a lényeges pontjain mindig egyeztetni fogunk. Együtt járjuk be a helyszínt, jövök a menyasszonnyal a ruhapróbára, együtt kóstoljuk végig a tortákat – de az apró-cseprő ügyeket mind én intézem. Az esküvőszervezés időszaka így számotokra a csodás ötletek és a boldog várakozás jegyében telik majd. A Nagy Nap pedig váratlan helyzetek és idegeskedés helyett kizárólag rólatok fog szólni. Hogy a Nagy Napnak méltó folytatása legyen, több éves utazásszervezői tapasztalattal a nászutatok megszervezéséhez is adok tippeket!

Ha ugyanígy profi szervezőre bíznád az eljegyzés és a lánybúcsú megszervezését, akkor szintén állok rendelkezésetekre.

Hendrik Viktória

Galéria

Keress bátran, amennyiben
bármilyen kérdésed lenne!